Webshop Blog

Fotó állvány vásárlási útmutató
01
Ápr

A fotós, videós állvány kiválasztása nem egyszerű dolog, sokan esnek abba a csapdába, hogy lecsapnak az első kedvezőnek tűnő ajánlatra, de hosszú távon (de lehet, hogy az első használatnál) kideről érdemes lett volna rögtön egy biztos és jó stabil állvány mellett dönteni.

Ez a cikk ebben ad iránymutatást!

Godox SZ150R LED lámpa
12
Márc

Megérkezett raktárunkba a Godox SZ150R fókuszálható Bi-Color és egyben RGB LED lámpája.

Godox AD100PRO
26
Febr

"Nem lehet ennyire pici, mindeközben ennyire jó!"

Ez volt az első reakcióm amikor kézbe vettem a Godox AD soroztatának legkisebb tagját az AD100PRO "zsebvakut".

01
Márc

A Canon az utóbbi években belépő szintű tükörreflexes fényképezőgépeinek vakupapucsáról elhagyta a középső érintkezőt. Ezzel kizárva nagyon sokakat a stúdiófotózás világából és megpróbálva rákényszeríteni a felhasználókat, hogy gyári Canon rendszervakukat használjanak ezekhez a fényképezőgépekhez.

Nézzük a lehetőségeket!

10
Márc

A stabilizátor telefonhoz kiváló segítséget nyújt a tökéletes minőségű fotók elkészítésében. Ismerd meg a stabilizátor választás fontos szempontjait, illetve a Moza Mini-Mi előnyeit, és örökítsd meg a tökéletes pillanatot!

Videozas

04
Márc

Villám segítség, ha elakadtál!
Hogyan kell beállítani Godox Xpro kioldódat és Godox TT685 / V1 / AD200 rendszervakudat ha a vakut nem a vázon szeretnéd használni?

Íme:

27
Febr

Már megszokhattátok, hogy évről évre hozunk a német Walimex által forgalmazott használt majd általunk felújított stúdióvakukat.
Sokan kérdezitek, hogy mi a különbség a különböző típusok között. Vegyük őket sorra:

26
Márc

Világítástechnikai lámpa állványt használni manapság nemcsak a profi stúdiókban dolgozó szakemberek kiváltsága. Kezdő youtuberek, fotósok, illetve magánszemélyek kedvelt eszközéről van szó, amely mindenképpen megér egy külön bemutatást.

A cikkben egyaránt szót ejtünk a lámpa állvány hasznosságáról, előnyeiről, továbbá a rendelkezésre álló típusait is felsoroljuk.

 

01
Febr

A fotózáshoz használatos kellékek és eszközök tárháza, kis túlzással talán, de végtelen számúnak mondható. Kiegészítőket használhatunk a fényképezőgéphez, de a vakukhoz is. Sőt, külön kiegészítők járnak a stúdió- és rendszervakukhoz.

A fényképezés különböző területei is más-más kellékek alkalmazását teszik szükségessé. Mást használunk természetfotózáskor, mint műtermi tárgyfotózásnál. És nem említettük még a technikai kellékeken túl a kreatív fényképezéshez használt kiegészítőket.

Természetesen sok olyan kellék van, melyek univerzálisak és kompatibilisek egymással. Ahhoz, hogy eligazodjunk a rengeteg kiegészítő és tartozék világában, ismernünk kell saját fotózási szokásainkat, és ehhez mérten keressük, majd szerezzük be a szükséges eszközöket. A teljesség igénye nélkül, az alapnak tekinthető kellékeken túl, néhány kevésbé ismert kiegészítőt veszünk sorra.

19
Márc

Az alábbi fényképezőgépek kezdőknek ideális választások, hiszen kedvező áron nyújtanak belépést a látványos fotózás világába. Természetesen mindegyik fényképezőgéppel kiváló minőségű fotókat készíthetsz, és tökéletesen elsajátíthatod az alapokat. Érdemes először egy könnyen kezelhető, de kimagasló képminőséget biztosító készülékkel kezdeni. Következzen 3 fényképezőgép, amelyekkel utat nyithatsz a profi fotózás felé!