Godox

A Mikrosat hivatalos Godox Partner

Ez azt jelenti, hogy azon túl, hogy a legszélesebb Godox kínálattal igyekszünk kiszolgálni fotós vágyaidat, biztosítunk a termékek mellé használati utasítást, szakmai tanácsadást, szervíz lehetőséget, illetve igény esetén 1 év extra garanciát is (lásd lejjebb).

A gyártó termékei egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is, minőségi kialakításuknak, kompakt rendszereiknek és kedvező árfekvésüknek köszönhetően. A Godox termékpalettája tartalmaz mindent ami fénytechnikával kapcsolatos, a rendszervakuktól, stúdióvakukon, LED lámpákon át egészen a fényformálókig. Vakukioldó és vevő egységei a Godox által kifejlesztett X rendszeren keresztül gond nélküld kommunikálnak bármilyen kameratípussal. Pro vaku szériájuk (AD200Pro, AD400Pro, AD600Pro) nem csupán nagy teljesítményú és színhelyes, hanem lemeríthetetlen akkujának köszönhetően könnyen szállítható és bárhol használatba helyezhető.

Minden szinthez és igényhez van megfelelő készülékük, tanácsért nyugodtan fordulj szakeladóinkhoz.

 

Ott a stúdiód ahol te vagy!

Hála a Godox precízen kifejlesztett vakurendszerének, ma már valóban ott a stúdiód, ahol éppen fotóznod kell. Vaku.hu-s cikkünkben el is olvashatod hogyan lehetséges ez.

Vaku.hu cikk 1. rész

Vaku.hu cikk 2. rész

 

 

Godox Extra Garancia

A Mikrosatnál 25 év tapasztalattal rendelkezünk vakuk javításában, a Godox hivatalos magyarországi képviseleteként alkatrészközelből ismerjük ezeket a modelleket is. 

Ha az alap 1 év garancián túl szeretnéd még plusz egy évig biztonságban tudni nálunk vásárolt Godox termékedet, akkor válaszd ki a termékoldalon található legördülő menüből a " + 1 év extra garancia " opciót. (Rendszervakuknál előbb válaszd ki milyen márkájú fényképezőgéphez vásárolnál vakut)

A " + 1 év extra garancia", csak a termékek megvásárlásánál elérhető,
utólag, külön nem rendelhető!

100.000 Ft alatti termékek esetén + 10.000 Ft,

100.000 Ft feletti termék vásárlásakor + 20.000 Ft,

200.000 Ft feletti termékek esetén + 30.000 Ft-ért

hosszabbíthatod meg egy évvel a garanciát.