A Tamron egy vezető optikai berendezéseket gyártó japán vállalat. Az iparágban innovatív újításairól és kiemelkedő minőségű termékeiről ismert.

 

 

Gyönyörű rajzolat, VC képstabilizálás, gyors autofókusz, kis méretüknek köszönhetően könnyű magaddal vinni a kalandokra

 

 

A Tamron objektívekkel kiemelkedő színvisszaadású és borotvaéles képeket készíthetsz

 

 

Válassz a sokoldalú és hordozható teleobjektívek közül és hozd közel a távolságot! 

 

Krémesen lágy háttér, élethű színek, fantasztikus részletgazdagság érhető el a makró objektívekkel

 

A Tamronról:

A Tamron által megálmodott Monozukuri a modern robotika és a kézműves precizitás kombinációja. A gyártásfilozófia lényege, hogy mindkét technológia legjobb tulajdonságait egyesítse.

Bizonyos gyártási folyamatok (már egész üzemek is) teljes mértékben automatizáltak, mivel az ottani munkafolyamatok precíz, monoton esetleg veszélyes feladatok elvégzéséből állnak. Más esetekben szakértő emberek gondos és alapos munkájára van szükség ahhoz, hogy a végeredmény valóban a világ élvonalához tartozhasson. A Tamron objektíveknek így vannak olyan gyártási folyamatai, amik emberi kéz érintése nélkül, teljes mértékben robotok végeznek, de létezik olyan üzemrész is, ahol ugyanazon a terméken manufaktúraszerűen kizárólag emberek dolgoznak.

A Tamron így érte el, hogy termékei csúcsminőségűek és versenyképes árazásúak is legyenek.

A Tamron név eredete

A vállalatot Takeyuki Arai eredetileg Taisei Optical Equipment Manufacturing néven alapította.

Az első pár évben azonban hatalmas lépéseket tett a cég a szemüveglencsék gyártásától. Uhyoue Tamura főmérnök vezetésével létrehozták az első cserélhető objektívet 32 mm-es tükörreflexes gépekhez, és a T bajonettet. Az innovációs és piaci siker után Takeyuki Arai a Tamura iránti tiszteletből nevezte át a céget Tamronra 1958-ban.

 

 

Tamron objektíved garancia meghosszabbításához kattints a képre: