ÜZLETÜNK - 14.ker. Vezér u. 106-108. - Nyitvatartás: H-P: 8:00-18:00 - ESZKÖZ BÉRLÉS - SZERVIZ - info@mikrosat.hu

ÜZLETÜNK - 14.ker. Vezér u. 106-108. - Nyitvatartás: H-P: 8:00-18:00 - ESZKÖZ BÉRLÉS - SZERVIZ - info@mikrosat.hu

Webshop Blog

Fényképezőgépek kezdőknek, amelyekkel látványosan fotózhatsz

2020.03.19 12:51

Az alábbi fényképezőgépek kezdőknek ideális választások, hiszen kedvező áron nyújtanak belépést a látványos fotózás világába. Természetesen mindegyik fényképezőgéppel kiváló minőségű fotókat készíthetsz, és tökéletesen elsajátíthatod az alapokat. Érdemes először egy könnyen kezelhető, de kimagasló képminőséget biztosító készülékkel kezdeni. Következzen 3 fényképezőgép, amelyekkel utat nyithatsz a profi fotózás felé!

 

Sony A6100

 

  • Kezdők számára kifejezetten ajánlott ezt a típust választani. Sony E objektívekkel is kompatibilis, így céljaid szerint bővítheted a felszerelésed. 4K felbontású videókat 30 FPS-ben rögzíthetsz. Ultra lassú felvételeket 1080p minőséggel akár 120 FPS-ben is felvehetsz. A 35 mm-es Super érzékelő a videózás világában általánosan elfogadott formátumban rögzíti a mozgóképeket.

 

  • USB kábellel bármikor egyszerűen feltöltheted az akkumulátort. Ha sok képet szeretnél készíteni, érdemes külső akkumulátort is magaddal vinni, hogy többször is feltölthesd a gépet. Télen célszerű 100%-os töltöttséggel nekivágni a fotózásnak, hiszen az akkumulátorok valamelyest gyorsabban merülhetnek.

 

  • Vlogolásra, utazásokra és kirándulásokra egyaránt ideális választás. Akkumulátora kb. 420 fotózást biztosít, amelynek köszönhetően minden fontos pillanatot rögzíthetsz. Súlya 450 gramm, ezért könnyen magaddal viheted a fotózás helyszíneire. Legyél bárhol, a Sony A6100 segítségével mindig átlag feletti fotókat és videókat készíthetsz.

 

Érdemes a felvételek tárolására elegendő helyet biztosítani. A SanDisk Extreme 64GB memóriakártyával 120 MB/s sebességgel másolhatod a tartalmakat a kívánt tárhelyre.

 

Canon EOS RP

 

  • Kedvező ára ellenére kimagasló technikai tudással rendelkezik. Ez a fényképezőgép kezdőknek ideális választás, hiszen már kompatibilis a Canon RF objektív foglalattal, és adapterrel az EF típusokat is használhatod. Beépített WiFi-vel és Bluetooth-szal egyaránt rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatod más eszközökhöz.

 

 

  • Kompakt méretének köszönhetően utazásokra és túrázásokra egyaránt elviheted. A modern fényképezőgépek kezdőknek készített típusai már kisebb kezekben is kényelmesen használhatók. Nincs ez másként a Canon EOS RP esetében sem, hiszen a japán cég maximális figyelmet fordított a komfortosságra.

 

Fényképezőgépek kezdőknek személyre szabottan

 

Természetesen a fényképezőgépek világában sincs tökéletes választás, hiszen mindig az egyedi céljaid alapján érdemes dönteni. Elsősorban fotózásra vagy videózásra használnád a gépet? Mennyire fontos a vlogolási lehetőség, és kb. hány darab fotót szeretnél készíteni egy alkalom során? Ezek mind olyan kérdések, amelyekre érdemes még a döntés előtt választ adni.


Segíthetünk a választásban? Vedd fel velünk a kapcsolatot bátran, és az elvárásaid alapján segítünk az ideális fényképezőgép megtalálásában!