ÜZLETÜNK - 14.ker. Vezér u. 106-108. - Nyitvatartás: H-P: 8:00-18:00 - ESZKÖZ BÉRLÉS - SZERVIZ - info@mikrosat.hu

ÜZLETÜNK - 14.ker. Vezér u. 106-108. - Nyitvatartás: H-P: 8:00-18:00 - ESZKÖZ BÉRLÉS - SZERVIZ - info@mikrosat.hu

Webshop Blog

Moza Mini-Mi stabilizátor telefonhoz vezeték nélküli töltéssel

2020.03.10 14:25

A stabilizátor telefonhoz kiváló segítséget nyújt a tökéletes minőségű fotók elkészítésében. Ismerd meg a stabilizátor választás fontos szempontjait, illetve a Moza Mini-Mi előnyeit, és örökítsd meg a tökéletes pillanatot!

Videozas

Mit érdemes figyelembe venni stabilizátor választás előtt?

 

Érdemes először tisztázni, hogy milyen feladatokra szeretnéd a stabilizátort használni. A döntésnél természetesen fontos szerepet játszik a stabilizátor ára, mérete és súlya, illetve az akkumulátor üzemideje és a kialakítás strapabírósága is.

 

Célszerű mindig ellenőrizni, hogy a stabilizátor valóban kompatibilis-e a telefonoddal. A készüléknek ugyanis szorosan kell rögzítenie a telefonod, ezért ajánlott pontosan a mobilod típusát támogató eszközt választanod.

 

Ha akár több órán keresztül is készítenél felvételeket, érdemes a nagyobb akkumulátorokkal felszerelt típusok között nézelődni. Számos modell már 17-20 órás üzemidővel rendelkezik, így használattól függően elegendő lehet heti egyszer töltőre tenni a stabilizátort.

 

A stabilizátor technikai jellemzői mellett fordíts figyelmet a kényelmes használatra is. Válaszd a kompakt kialakítású típusokat, hogy egy kisebb táskában is egyszerűen magaddal vihesd a készüléket. Ha minél kevesebb súlyt szeretnél cipelni, akkor az ultrakönnyű modellek jelenthetik a megoldást. A webáruházunkban kapható videós kiegészítők segítségével mindig kényelmesen és profin fotózhatsz a telefonoddal.

 

MOZA Mini-Mi stabilizátor telefonhoz - kiváló ár-érték arány

 

Kellemes meglepetés egy belépő szintű terméktől, hogy a Moza Mini-Mi minden lényeges extrával felszerelve érkezett meg a stabilizátorok piacára. Sőt, a gyártó annyira nem spórolt a fejlesztésekkel, hogy a Mini-Mi még vezeték nélküli töltést is kapott. Ez máris egy hatalmas pozitívum, hiszen nem kell többé USB kábelekkel és töltési helyek keresésével bajlódni. Üzemidő terén a Mini-Mi kb. 10 órán át használható, amelyről egy 2100 mAh-s akkumulátor gondoskodik.

 

Szerencsére a MOZA által fejlesztett szoftver igazán felhasználóbarát lett, így mindenki egyszerűen kezelheti a beállításokat. Az iOS és Android rendszerekre is elérhető Moza App egyedi fotózási üzemmódokat is tartalmaz. Sport üzemmód segítségével például kifejezetten a gyors mozgásokat rögzítheted, amely történhet akár síelés vagy biciklizés közben is. Selfie-üzemmódban csupán meg kell nyomnod a stabilizátoron lévő gombot, és a telefonod azonal készíti a képeket.

 

Külön kiemelendő, hogy a 360°-os elforgatás sem jelent gondot a készülék számára. Panorámaképek készítése során ez hatalmas előnyt jelent a hasonló árkategóriájú stabilizátorokkal szemben.

 

Összességében a MOZA Mini-Mi stabilizátor telefonhoz egy kiváló ár-érték arányú választás. A vezeték nélküli töltés és az egyszerű kezelhetőség már önmagában olyan extra, amelyet legtöbbször csak drágább típusok esetén érhetsz el.

 

Szeretnéd a leghatékonyabb megoldást választani?

 

Minden esetben a telefonod típusa és az általad támasztott igények alapján érdemes a stabilizátorok között válogatni. Az akkumulátor üzemideje mellett vedd számításba a használati célokat is. Ha sportolás közben szeretnél felvételeket készíteni, válaszd a gyors sebességet is megfelelően kezelő típusokat.

 

Nem találod az ideális stabilizátort, és kérdezni szeretnél? Fordulj hozzánk bizalommal, és rövid időn belül szakszerűen válaszolunk, hogy a legjobb megoldást biztosítsuk számodra!