Fontos Információk

Kedves Vásárlóink!

A járványhelyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy mától bemutatótermünket ideiglenesen bezárjuk. (2020.03.13)

A munkatársaink otthonról fognak dolgozni, itt csak a csomagok összekészítése fog történni, személyes átvételre, tanácsadásra, bérlésre, termékek kipróbálására egyelőre nem lesz lehetőség.

Ha eddig nem tetted volna, kérlek lépj be az új webshopba, lehet, hogy új jelszót kell megadnod, és az adataidat is érdemes frissíteni. Ez nem a vírus miatt van, hanem új webáruházat helyeztünk üzembe pár hete.Technikai dolgokban is szívesen segítünk chaten, emailben vagy telefonon is.

A hátterek kiszállítását sikerült megoldani, így a jövőben 1.500.- forintért tudjuk a 272 cm-es papírháttereket kiszállítani.

Új szállító partnerünknek köszönhetően a többi szállítási díjat is sikerült csökkenteni egy kicsit.

Márciustól bevezették az azonnali utalást Magyarországon, így a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb fizetési mód a banki átutalás lett.

Nem muszáj hosszú bankszámlaszámot bepötyögnöd, akár online, akár a bankod mobilapplikációján keresztül emailcímre is utalhatsz. Egyszerűen a @-ra kattintva beírod az info@mikrosat.hu emailcímet, az összeget, megjegyzésben a megrendelésszámot, és öt másodperc alatt ki van fizetve a vásárlásod. Ezt a boltban is megteheted, egyszerűbb, mint a bankkártyás fizetés.

Az online rendelések feldolgozása folyamatos, az áru megérkezése esetén a már megrendelt termékeket kiszállíttatjuk.

Folyamatban lévő megrendelésekkel kapcsolatban az érintettekkel felvesszük a kapcsolatot, de további információkat honlapunkon (akár chaten is), Facebookon, a 06 1 460 9424-es telefonszámon tudunk adni.

Megértésedet és együttműködésedet előre is köszönjük,

Üdvözlettel:

Mészáros Tibor és a Mikrosat csapat