Mestermunka - “Made in Japan”

"A Sigma gyártása – teljes egészében az öntőformáktól az alkatrészekig – egy integrált termelési rendszerben történik, teljes egészében Japánban. Azon kevés gyártók közé tartozunk, melyek termékei kizárólag Japánban készülnek. Szeretjük azt hinni, hogy a termékeink hazánk esszenciájával vannak átitatva, tiszta levegővel, vízzel megáldva és keményen dolgozó, összpontosító emberekkel."

"Célunk, hogy újradefiniáljuk a kapcsolatot az objektív, fotó és fotós között

Az objektív kiválasztása a kép tárgya vagy a kívánt látvány alapján része a fotós kreativitásának. Meghozni a helyes döntést és elkészíteni a tökéletes felvételt, ez az amiről az egész szól. Ez nem mindig egyszerű, de nem kell, hogy bonyolult legyen. Ezért döntöttünk úgy, hogy radikálisan átszervezzük az objektív szériáinkat.

Három csoportba gyűjtöttük az új objektív modelljeinket. Mindegyik szériához világosan hozzárendeltünk egy koncepciót. Mostantól minden termékünket úgy fejlesztjük és mutratjuk be hogy lássuk, hogyan valósítják meg ezt a 3 koncepciót."

 

Videók

  

 

További videók...

 

Sigma objektívek garanciája

A Hama Kft., mint a SIGMA termékek magyarországi hivatalos importőre, az általa forgalmazott objektívekre és konverterekre a gyártói, illetve a magyar jogszabályokban előírt kötelező 1 éves jótálláson túl további 2 év garanciát vállal (1+2 év kiterjesztett garancia).

A kiterjesztett SIGMA garancia kizárólag a Hama Kft. által forgalmazott, szabályosan kitöltött magyarországi (Hama Kft. által kibocsájtott) garancialevéllel rendelkező objektívek és konverterek esetén vehető igénybe a kijelölt márkaszervizben.

Bővebb információt a Sigma hivatalos weboldalán érhetsz el

 

* forrás: Sigma-foto.hu