MOZA AirCross 2 Gimbal

Könnyű és erős stabilizátor

A magnézium-aluminium ötvözetnek köszönhetően a Moza Aircross 2 stabilizátor súlya mindössze 950 g. Robosztus mégis lehetővé teszi, hogy rázkódásmentes felvételeket készíts akár egy kézzel is. A Gimbal terhelhetősége 3,2kg

Még nagyobb kompatibilitás

A nagyobb rögzítési felületnek hála, fényképezőgépek és objektívek széles választékával társítható. A fejlett szoftver technológia lehetővé teszi a kar mindkét irányú felszerelését, ami elősegíti a súlypont beállítását, ezzel megkönnyítve a kamera kiegyensúlyozását.

Moza Spark Power Supply System 2.0

A 3000 mAh kapacitású akkumulátor akár 12 órán át képes üzemelteni az Aircross 2 stabilizátort és a 18 W-os gyorstöltőnek mindössze 1.5 óra kell a feltöltéshez. Külön kimenettel rendelkezik, melyről a kamera is képes enegriát kapni.

Különböző módok

Az igazán izgalmas felvételekhez

Tovább a részletekhez...

 

 

 

MOZA iFocus M motor - AirCross 2 gimbalhoz

Ultra-kompact Vezeték nélküli irányítás

Kis méretben tervezve, súlya mindössze 88g, így nem befolyásolja a gimbal egyensúlyát.

 

Erőteljes, mégis csendes

A Micro motor kíváló nyomatékkal rendelkezik, így biztosítva a halk, megbízható irányítást. A precízen fejlesztett csapágyak és fogaskerekek, nagy sebesség mellett is szinte hang nélkül működnek, Így nem zavarnak be a videófelvételbe.

 

Könnyen kezelhető

Az iFocus M kifejezettem a Moza Stabilizátorokhoz készültek, így nincs szükség további kiegészítőkre, adapterekre, hosszadalmas kalibrálásokra. Működéséhez nincs szükség külső akkumulátorra, az AirCross 2 stabilizátorhoz csatlakoztatva kapja áramellátását.

 

4. tengely

A Moza AirCross 2 gimballal együtt használva az iFocus M lesz a negyedik forgástengely egy további kreatív lehetőséget biztosítva. A zoom és fókusz állítási lehetőséget a gimbal vezérlőgombjaival is irányíthatjuk
 

MOZA Slypod

2in1 - Slider és Monopod egyben

Ultra-könnyű

A karbonszállas testnek köszönhetően a Moza Slypod ultra könnyű és egyszerűen hordozható. A beépített motor precíz, pontos és egyenletes mozgást biztosít, legyen szó akciókamera, mobiltelefon vagy MILC/DSLR fénykepezőgép használatáról. 

Pontos helyzet és sebesség vezérlés

A MOZA intelligens, belső, „Deep Red” mozgásvezérlő algoritmus biztosítja a megbízható, pontosan megismételhető mozgást, minden helyzetben. 

Hatalmas erő

A nagy teljesítményű motor, 1Nm nyomaték előállítására képes, függeleges mozgásnál is, 9kg-ig terhelhető.

Kreatív beállítások

Egyszerűen programozható mozgástartomány, távolság, és sebesség a MOZA Master Applikációjával.

Végtelen akkumulátor

A Moza Slypod beépített akkumulátora több, mint két órát bír. Lehetőséged van külső akkumulátorról is működtetni a folyamatos felvételekez.
Töltheted útközben is, hogy soha ne fogyj ki a szuflából!

 
 

MOZA Mini MX - Mobiltelefon Stabilizátor

Mondj búcsút a remegős videóknak

A Mini MX telefon gimbal használatával profi, remegésmentes videókat készíthetsz. Séta vagy futás közben is rábízhatod magad, mindig sima, folyamatos mozgó felvételeket fogsz alkotni.

Maximum 280g-os teherbírással rendelkezik, lehetőséged van a napjainkban elterjedt nagyobb kijelzős mobiltelefonokkal is használni.

 

Egyszerű használat

Nem szükséges bonyolult beállítási folyamatokat elvégezni, csak csatlakoztasd a stabilizátort bluetooth-on keresztül a telefonodhoz, válaszd ki a "filming mode"-ot és kezdheted a felvételt.

A Moza Mini MX telefon gimballal vezérelheted mobilod alapvető kamera funkcióit, így kényelmesen használhatod fél kézzel is. 

Egy gombnyomással válthatsz álló és fekvő kamerabeállítás között. 

Kreatív felvételek a haladó beállítások használatával (Fast Tracking, Slow Motion, Time-lapse, Inception Mode, Sport Gear Mode, Vertigo Mode)

 

Tökéletes útitárs

Összecsukott állapotban 145x50x180mm a mérete, egy kistáskában vagy akár a farzsebedben is elfér.

Csatlakoztathatod (1/4" menet) egy kis állványra vagy monopodra, kiszélesítve a felhasználási lehetőségeit.

 

MOZA Genie Applikáció

Ha inspirációra vágysz nézz körbe az előre elkészített sablonok és tippek között!

Maradjon a mozgó témád mindig fókuszban, indítsd a felvételt egyszerű kézjelekkel, vagy használd a gyors szerkesztés funkcióit. Akár egy profi videó szerkesztővel, vághatod, effektelheted, filterezheted a felvételed.

A kész filmet egyből meg is oszthatod barátaiddal.

 


 

MOZA Vlogger Szett

Vlogolj bárhol, bármikor

A szettben megtalálsz mindent, amire szükséged lehet:

 

Kis állvány

Tripodként vagy markolatként, vagy kihúzva selfiebotnak is használhatsz

 

Lámpa

Moin L1 LED lámpa - állítható színhőmérséklettel és fényerővel, színszűrőkkel

 

Mikrofon

3.5mm jack csatlakozás, kíválóan szűri ki a környezeti zajokat

 

Telefontartó

Kompatibilis a legtöbb mobiltelefonnal